Menu
EUR
Altijd milieuvriendelijk verpakken

Altijd milieuvriendelijk verpakken

Door: Team DeZorgFirma Reacties: 0

Eigen doos per product? Niet bij ons.

Als u de laatste tijd wel eens wat bestelt heeft bij een grotere webshop, kan het zijn dat u dat ontvangen heeft in een speciale doos, met bedrukking van de webshop. Als u ook al iets bij DeZorgFirma heeft besteld, weet u dat wij niet meedoen aan deze trend en dat doen wij met een reden. Het is in onze ogen namelijk onnodig, kostbaar en milieuvervuilend om op deze manier onze producten bij u thuis te krijgen.

Verpakking met bedrukking, professioneel of verspilling?

Het laten bedrukken van dozen met onze huisstijl, kleuren en logo ziet er natuurlijk goed uit. Dat ontkennen wij niet. En ook DeZorgFirma vind naamsbekendheid een voordeel en dat kan een webshop door doosbedrukking krijgen. Wij vinden het toch belangrijker om rekening te houden met onze planeet. Gebruik van inkt en andere materialen om deze bedrukking mogelijk te maken, zijn in onze ogen verspild en daarom kiezen wij hier bewust niet voor.

Dozen te veel, recyclen onnodig

Het is in de ogen van DeZorgFirma ten eerste niet nodig om eigen dozen te laten maken, omdat wij het liefst alle dozen om ons heen hergebruiken. Wij komen als webshop om in de dozen en gebruiken deze het liefst opnieuw. In ons magazijn maken wij voor 90% van de zendingen gebruik van de dozen van onze leveranciers.  Want waarom opnieuw verpakken, als de oude doos uw product nog veilig kunt houden tot aan uw deur?

Milieuvriendelijk kan ook voordelig zijn

Door de keuzes die wij maken omtrent onze verpakkingen, hebben wij minder kosten aan het verpakken van uw producten. Door lage kosten kunnen wij gemakkelijker scherpe prijzen maken en daar kunt u van profiteren. Deze optelsom trekt ons over de streep, want uw voordeel is voor ons belangrijker dan een sigaar uit eigen doos.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »