Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Meer dan 18.000 tevreden klanten
  • Niet goed? Geld terug
  • Wij scoren een 9.2 / 10

Retourneren

Wilt u aanspraak maken op het herroepingsrecht?

Als u uw bestelling hebt ontvangen maakt u de doos open en haalt u het product voorzichtig uit de verpakking. Doe in eerste instantie voorzichtig met het verpakkingsmateriaal want als u een pakket wilt terugsturen hebt u dit materiaal waarschijnlijk nog nodig. Nu kunt u het product binnen even uitproberen. Als het product u niet bevalt kunt u het terugsturen door gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Als u de producten ook buiten gaat uitproberen komen er gebruikssporen op het product zal DeZorgFirma ze niet meer terugnemen, als er wielen aan het product zitten is schoonmaken hiervan niet voldoende. U kunt gebruik maken van uw herroepingsrecht voor alle producten die u bij DeZorgFirma besteld. Producten met maatwerk, zoals een rolstoel die is aangepast naar uw postuur, kunnen niet worden geretourneerd. Ook hygiene producten zoals toiletverhogers kunt u na gebruik niet meer retourneren.

Bestelling aan de deur weigeren

Als u een bestelling geplaatst heeft en u wilt het product toch niet ontvangen maar het product is al verstuurd is het onverstandig om het product aan de deur weigeren.
De chauffeur van Post.nl zal als hij u gesproken heeft noteren dat hij het product heeft afgeleverd. Hij heeft de instructie om geen producten mee terug nemen en als hij dat toch doet heeft u geen bewijs dat u het aan de chauffeur heeft meegegeven. Als het product dan niet bij ons terugkomt bent u zelf verantwoordelijk voor de vermissing en het bijbehorende factuurbedrag.
Het is altijd verstandiger om het product zelf terug te sturen via bijvoorbeeld Post.nl.

Binnen 2 weken retour aanmelden

Als u uw herroepingsrecht wilt inroepen moet u ervoor zorgen dat het product uiterlijk binnen 14 dagen na de afleverdatum wordt gemeld als retour. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten voor de retour zenden van het product zijn voor uw eigen rekening. Als u deze kosten wilt vermijden kunt u het product ook terugbrengen. Om het herroepingsrecht proces goed te laten verlopen vragen wij u om ons Retourformulier voor herroeping te gebruiken en dit samen met het product in de verpakking mee te sturen en het formulier daarnaast ook te mailen naar [email protected].

Het liefst de originele verpakkingen 

DeZorgFirma neemt retourzendingen in behandeling waarvan het product in onbeschadigde en het liefst de originele verpakkingen zit. Is de doos niet acceptabel voor het product, door beschadiging of niet passende doos. Dan kan er herpakkingskosten berekend worden. Daarna wordt het product gecontroleerd en als dit ook ongebruikt en onbeschadigd is. wordt het aankoopbedrag teruggestort. De wettelijke termijn hiervan is van 14 dagen na ontvangst van het product en het bedrag wordt terugbetaald via het aangegeven bankrekeningnummer op het formulier, minus eventuele betaaltoeslagen als die van toepassing zijn.

Zelf naar het postkantoor

U kunt uw bestelling bij ontvangst aan de deur niet meteen met de postbezorger mee teruggeven, de postbezorger mag uw pakket niet aanpakken. U moet de bestelling zelf bij bijvoorbeeld het postkantoor voor verzending aanbieden of retourbrengen bij DeZorgFirma. Als u uw bestelling aan de deur weigert of dat het via een afhaalpunt weer retour komt zullen de kosten hiervan via ons lopen en in mindering worden gebracht op het bedrag wat wij aan u moeten terugbetalen.

Beschadigde producten

Als het product wat u teruggestuurd heeft beschadigd is aangekomen bij DeZorgFirma is DeZorgFirma gerechtigd om een gedeelte van de prijs in mindering te brengen op het originele retour te betalen bedrag. De hoogte van dit bedrag is natuurlijk afhankelijk van wat de beschadiging(en) zijn. Mocht u dit voorstel niet goed genoeg vinden kunt u natuurlijk altijd uw bestelling weer op komen halen of het weer opgestuurd krijgen tegen de normale verzend vergoeding. Als u een bestelling terugstuurt waarbij wij samen hebben afgesproken dat DeZorgFirma de retourkosten betaald is het zo dat wij alleen het standaard tarief a € 6.95 betalen, als u ervoor kiest om een andere retourmethode te nemen die meer kost dan is dat voor uw eigen rekening.

Het retouradres

DeZorgFirma
T.A.V Retourafdeling
Peppelkade 21
3992 AL Houten, Utrecht

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »