Menu
EUR
De juiste drempelhulp kiezen

De juiste drempelhulp kiezen

Door: DeZorgFirma Reacties: 0

Wij hebben inmeet instructies gemaakt, waarbij u zelf simpel en snel de juiste drempelhulp kan kiezen. Want ook in dit geval is Meten = Weten. U kunt het inmeet formulier downloaden en de drempel gepast opmeten. Daarbij staat erop het formulier ook een paar oplet momentjes. Want gaat er alleen een Rollator over de drempel of gaat er ook een scootmobiel over, is een belangrijke vraag. Plus komt hij aan de buitenkant van de deur of aan de binnenkant en welke kant gaat de deur op. Zodoende is het zaak naast het meten om hier even rekening mee te houden. Daarvoor kunt u het formulier erbij houden en aanvinken.

Download hier het inmeetformulier.

Niet één maar meerdere drempelhulpen

Meestal gaat het niet om één drempel maar om meerdere. En daarom raden wij u aan om per drempel een formulier te gebruiken. Waarna u bij ons op de website er één kan uitkiezen. Of u stuurt de formulieren naar ons toe en maken wij een gepaste offerte voor u op.

Tip: zodra er een deur over de drempelhulp heen gaat, laat hem dan een paar mm lager zijn. Een Deur kan krimpen en groeien door het weer.

Materiaalkeuze is ook van belang

ER zijn kunststof, rubberen en aluminium drempelhulpen te koop. Hebben ze allemaal eigen plus en minpunten. Kunststof en Rubber is meestal zwaar om te plaatsen. Wat onprettig is om neer te leggen. Maar zodra het ligt is de kans op verschuiven bijna niet meer aanwezig. Zeker als de drempelhulp groot is. Mocht u een drempelhulp zoeken die ook te verplaatsen is dan raden wij u een aluminium drempelplaat aan. Daar waar die veel lichter is. Alleen dient u dan rekening te houden met hoeveel gewicht het aan kan. Bij het gebruik van een rolstoel of Fiets is dat natuurlijk geen probleem.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »