Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen mogelijk
Op voorraad = Morgen in huis!

Over DeZorgFirma

DeZorgFirma staat voor no-nonsens voor zorghulpmiddelen. Wij willen dat u met de juiste zorghulpmiddel aan de slag kan zonder dat u teveel betaald.

In het kort betekent dat:

  • Betaalbaar
  • Alleen goedgekeurde hulpmiddelen
  • Volledig informeren

Hoe maken wij dat waar

Wij hebben bijvoorbeeld voor alle portemonnees een rollator. Die u goed af te stellen is voor uw lengte en/of gewicht. Wij durven dan ook Nee, te verkopen zodra de rollator niet geschikt is. Want wij weten met onze meer dan 10 jaar ervaring van (online) zorghulpmiddelen aanbieden wat wel en niet goed is voor u. Waarbij maar één maar ons kan overstemmen en dat is die van een zorgspecialist die uw lichaam kent. Want er zijn altijd uitzonderingen. Dit kan natuurlijk ook gelden voor andere producten zoals een Rolstoel, douchestoel en/of hooglaag bed.

Zien en horen

Daarbij geven wij op alle manieren u informatie om zelf een afgewogen keuze te kunnen maken, want dat kan ook al komt u er voor de eerste keer in aanraking met dit soort producten. U kunt ons altijd bellen, mailen en/of zelfs appen. Maar daar heeft u ook soms geen tijd voor. Daarom is elk product op meerdere manieren beschreven of weergegeven. Want naast afbeeldingen en video's is het ook fijn, om te lezen hoe u het product thuis ontvangt, moet afstellen, schoonmaken en/of onderhouden.

Informeren in de breedste zin van het woord

Omdat afstellen, schoonmaken en onderhouden eigenlijk altijd voor meer producten geldt. Hebben wij het ook algemeen omschreven in onze kennisbank. Daar vermelden wij dan ook dat wij het milieu hoog in ons vaandel hebben staan. Wij versturen soms producten in hergebruikte dozen. Dit doen wij vooral bij gecombineerde zendingen. Zodoende hoeven er geen nieuwe dozen te worden gemaakt en profiteert u van een goed verpakt zorghulpmiddel.

Milieubesparend

Daarnaast geven wij altijd ook graag per telefoon, Email en whatsapp onze advies. Zodat u voordat u besteld het juiste zorghulpmiddel kan bestellen. Want ook retourzendingen zijn milieubelastend. Mocht het zo zijn dat u bijvoorbeeld twee rollators koopt, dan bellen wij altijd na met een waarom vraag. Zodat wij dan u gelijk al de juiste keuze kunnen laten maken, indien u twijfelt. Dat scheelt weer een autorit van PostNL.

Kopen is altijd het voordeligst

Als laatste houden wij er niet van om u teveel te laten betalen. Daarom doen wij alleen aan verkopen en niet huren of lenen. Want dit levert alleen maar meer kosten op. Een toiletverhoger koste maar een paar tientjes en als wij die gaan verlenen of  verhuren. Dan is daar een hele administratie voor nodig om dat in de gaten te houden. Het moet ook weggebracht en weer opgehaald worden. Waarna het ook nog is professioneel moet worden schoongemaakt, wat overbodig duur is. Wat wil zeggen dat het geen drie tientjes meer kost, maar honderd euro. Wat zonde is. Als u hem dan koopt dan is dat veel voordeliger.

Onze contactgegevens

Adres:Peppelkade 21, 3992 AL Houten

Telefoon:

+31 (0)85 303 28 53
Email:

[email protected]

Whatsapp:+31 (0)85 303 28 53
internet:www.dezorgfirma.nl
KvK-nummer:66148928
BTW-nummer:NL8564.15.960.B01
AGB-code:76090970

 

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00

Telefonisch contact opnemen

U kunt ons bereiken op:

+31853032853

E-mail

Per e-mail contact opnemen

Klik hier om ons te mailen
9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op WebwinkelKeur

DeZorgFirma

Peppelkade 21
3992 AL Houten
Geen bezoekadres Bekijk op Google Maps

BTW: NL856415960B01
KvK: 66148928
AGB Code: 76090970

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »