Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen mogelijk
Op voorraad = Morgen in huis!
Verstelbare aluminium drempelhulpen Hoog 6 - 8,5 cm | Breed 87 cm
€240,00Incl. BTW

Verstelbare aluminium drempelhulpen

Productomschrijving
Verstelbare aluminium drempelhulpen zijn tot 300 kg te belasten. Waardoor u veilig met zowel een rollator, (elektrische) rolstoel en een scootmobiel eroverheen kan. Ook geschikt voor een fiets of motor. Hij is op drie plekken te stellen waardoor hij ook op ongelijke plekken te plaatsen is. Wat vaak het geval is bij een drempel bij de voor en achterdeur. Meestal niet zichtbaar, maar je hoort het vaak wel als je net 2 mm verschil hebt. Dat wordt me...

Verstelbare aluminium drempelhulpen zijn tot 300 kg te belasten. Waardoor u veilig met zowel een rollator, (elektrische) rolstoel en een scootmobiel eroverheen kan. Ook geschikt voor een fiets of motor. Hij is op drie plekken te stellen waardoor hij ook op ongelijke plekken te plaatsen is. Wat vaak het geval is bij een drempel bij de voor en achterdeur. Meestal niet zichtbaar, maar je hoort het vaak wel als je net 2 mm verschil hebt. Dat wordt met de verstelbare aluminium drempelplaat opgevangen.

Afmetingen

Naast dat er verschillende hoogtes zijn heb je ook 2 breedtes, 72 of 87 cm breed. Daarnaast wordt elke Drempelplaat langer zodra u een hogere drempel op moet. Daarom hieronder een Tabel om de afmetingen duidelijk weer te geven. Alle varianten leunen met 6 cm op de dorpel. Daar moet daarom ruimte voor zijn, om de 300 Kg te garanderen.

Hoogte (verstelbaar)Diepte van de plaatDiepte op de dorpelKgBreedte
4,5 - 6,5 cm35 cm6 cm4,5 kg72 of 87 cm
6 - 8,5 cm45 cm6 cm5,5 kg72 of 87 cm
7,5 - 10 cm60 cm6 cm6,5 kg72 of 87 cm

Er is overlap tussen de platen. Als u bij voorbeeld een verhoging van 8 cm nodig heeft. Dan kunt u zowel voor de middelste (Diepte 45 cm) als de hoogste (Diepte 60 cm) kopen. Het gaat dan alleen erom of u de ruimte heeft voor de 60 cm diepte. Want dan is de hoek ook het fijnst.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »