Menu
EUR
Anti-decubitus matras Gravimed Simplexx (Budget)
Drive Devilbiss Healthcare
(0)

Anti-decubitus matras Gravimed Simplexx (Budget)

€159,95 Incl. btw
Niet op voorraad

Hoog ligcomfort en goede drukverdeling voor een heel scherpe prijs: De Simplexx is een goed instapmodel anti-decubitus matras. Lees meer.

2-4 dagen levertijd
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Meer dan 18.000 tevreden klanten
  • Niet goed? Geld terug
  • Wij scoren een 9.2 / 10

Productomschrijving

Matras Gravimed Simplexx is een standaard koudschuimmatras met een hoog ligcomfort. Dit anti-decubitus matras geeft veel ondersteuning van het lichaam en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit.

Koudschuim matras eigenschappen

Matras Gravimed Simplexx is een koudschuim matras voor een uitstekende prijs. Het Simplexx matras staat bekend om zijn hoge ligcomfort. Voor elk soort comfort worden verschillende soorten materialen gebruikt. Door de open celstructuur van het koudschuim circuleert de lucht goed en gelijkmatig door het matras. Hierdoor voelt het matras veel minder warm aan dan een matras van bijvoorbeeld polyether schuim. Dit is fijn voor mensen die het snel warm hebben in bed. Ook kan een koudschuim matras goed vocht opnemen door de open celstructuur. Vocht zoals zweet kan snel afgevoerd worden zodat u niet bezweet in uw bed ligt. Dat geeft u weer extra comfort. Ook heeft dit Simplexx matras een grote elastische waarde waardoor er geen kuilvorming kan optreden. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij polyether matrassen wel snel.

Koudschuim matras anti-decubitus

Het Simplexx matras heeft 1 laag HR-koudschuim en is van hoge kwaliteit. Het zorgt voor een hoge mate van ergonomie en geeft goede ondersteuning aan het lichaam. Er zitten speciale sleuven in het oppervlak van het matras. Hierdoor krijgt het matras meerdere losse stukken oppervlak. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en verkoeling. Het Gravimed Simplexx matras is geschikt voor mensen tot een gewicht van 135 kg. Het is ook aanbevolen voor therapieondersteuning voor decubituscategorie 1 tot 2 en voor profylaxe patiënten met een gemiddeld risico op decubitus. Is dit niet wat u zoekt? Kijkt u dan eens bij de Gravimed Protexx.

Incontinentie hoes

Het matras is voorzien van een incontinentiehoes, zodat kleine ongelukjes er niet meteen voor zorgen dat het matras vervelende vlekken krijgt. De incontinentiehoes ademt ook goed, dus het matras verliest niet meteen zijn voordelen door de hoes. De incontinentie hoes rekt in de lengte en in de breedte mee zodat het matras er altijd strak uitziet.

Matras en tijk

De kwaliteit van een matras wordt ook door de tijk bepaald. Dit is de stoffen hoes die om het matras heen zit. Het materiaal van de tijk heeft veel invloed op de afvoer van vocht en warmte van het lichaam. Bij DeZorgFirma heeft elk zorgmatras een dubbel doorgestikte 200 grams/m² luxe tijk. Ook is het belangrijk hoe de tijk slijt en hoe makkelijk die schoon te houden is.

Specificaties

Afmetingen
90x190cm/90x200cm/100x200cm
Maximale belasting
135 kg
Gewicht
10 kg
Hoogte matras
12 cm
Aantal densiteitlagen
1
Volumegewicht
RG 40 kg³

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Specificaties

Afmetingen
90x190cm/90x200cm/100x200cm
Maximale belasting
135 kg
Gewicht
10 kg
Hoogte matras
12 cm
Aantal densiteitlagen
1
Volumegewicht
RG 40 kg³
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Drive Devilbiss Healthcare Anti-decubitus matras Gravimed Simplexx (Budget)

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »